Vi på kontoret

 


 

 

Tina Utter

 har 24 års erfarenhet av ekonomiarbete och har drivit egen verksamhet sedan 10 år tillbaka.

 

 

                        Ann-Sofi Andersson

I grunden är Ann-Sofi gymnasiekonom och har därefter gått ett flertal ekonomikurser och en löneadministrationkurs på Komvux och Sensus. Hon har tidigare arbetat på flera redovisnngsbyråer och har många års erfarenhet av ekonomiarbete. Nu arbetar hon hos oss på Redovisningshuset sedan  den 1 april 2008. Ann-Sofis arbetsuppgifter är hantering av löpande bokföring,skattedeklarationer, moms, bokslut, löner och deklarationer.

 

 

 

    Rose-Marie Bjärgvide

Rose-Marie har gått en två-årig högre ekonomisk KY-utbildning i Norrköping. Hon har tidigare arbetat på en annan redovisningsbyrå i två år. Hon började hos oss maj 2011 och har som arbetsuppgifter att ta hand om löpande bokföring, skattedeklarationer, moms, bokslut och      deklarationer.  

 

 

 

 

 

Tillsammans har vi har hjälpt många nystartade företag med rådgivning genom att medverka hos Nyföretagarcentrum i Linköping som specialistrådgivare i ett antal år. Från 2011 välkomnar vi er direkt till oss till våra kostnadsfria frukostmöten.
Du som är intresserad av att bli kund hos oss är välkommen att boka ett första kostnadsfritt och förutsättningslöst möte med oss för att diskutera ett eventuellt upplägg och lite grundläggande information av arbetssätt av just ditt företag.
Vi tycker att personkemin är en mycket viktig faktor vid samarbete, därför vill vi gärna sätta oss ner och träffa blivande kunder innan ett samarbete inleds.